‘Det svenska matarvet’ serveras tisdag-fredag, 11.30-14.00, lunchmenyn fram till 16.00.
Därefter serverar vi från vår bistromeny.
Det svenska matarvet
28 nov – 1 dec
Varmrökt makrill 145
Potatissallad | Pepparrotskräm | Löskokt ägg
Fläsklägg 145
Rotselleristomp | Rödvinssås | Äppelsallad
**********
Lunchmeny
Varmrätter
King Size 265
Räkor | rågbröd | ägg | majonnäs | mixsallad
Löjrom tillägg 85
Långbakad rotselleri 195
Rostad pumpa | Belugalinser | Rökta mandlar | Wrångebäcksost
Köttbullar 195
Potatispuré | lingon | pressgurka | gräddsås
Schnitzel 275
Rökt potatis | Rödvinssky med kapris & sardeller | Ärtstomp | Citronsmör
* * * * *
Dessert
Glasspinne 55
Kvällens pralin 55
Crème Brûlèe 95
Barnmeny
Köttbullar 95
Potatispuré | Lingon | Pressgurka | Gräddsås
Friterad fisk 95
West Coast dressing | Dillslungade pommes
Pannkakor 65
Serveras med grädde | sylt
Crème brülée 85
1 kula glass 25
P.S För alla barn händer det mycket på Gothia Towers! Ta del av allt spännande här >>
Med reservation för eventuella ändringar, som t.ex. tillgång på specifik råvara, felskrivning eller annan tryckfelsnisse.