Det svenska matarvet
Serveras måndag – fredag 11:30-16:00
Måndag 13 mars öppnar vi kl 17.00
Pankopanerad kolja 165
Remouladsås | Friterad potatis | Picklad fänkål | Chilli
Vår meny
Vi serverar från vår meny hela dagen.
Måndag-fredag från kl 11.30 och på lördagar från 16.00.
Halv/Hel portion
Friterad torskkind 115/225
Kräftmajonnäs | fänkålscrudité | blekselleri
Confiterat anklår 135/265
Dragonfärskost | brioche krutonger | krispsallad | rökta mandlar | pumpafrön
West Coast´s macka 125/245
Surdegsbröd | champinjonstuvning | Gammel Knas | syrad kål | purjolök
Blåmusslor från orust 135/245
Musselveloutée | pommes | surdegsbröd | aioli | chiliolja
Hel portion
Rotselleri 215
Karljohansvamp | hasselnötter | bondbönor
Torskrygg 295
Beurre blanc | forellrom | brysselkål
Långbakad oxkind 295
Vinägersky | silverlök | spetskål | rostad vitlök
King Size 245
Räkor| Rågbröd | Ägg | Majonnäs | Mixsallad
Löjrom tillägg 85
Köttbullar 195
Potatispuré | Lingon | Pressgurka | Gräddsås
Dessert
Karamellbavaroise 115
Skogsbärssorbet | granola | mandlar | frystorkade hallon
Glasspinne med dipp á la West Coast 55
Nötkrust
Utvalda ostar 165
Marmelad | Knäckebröd
Crème Brûlée 95
Barnmeny
Köttbullar 95
Potatispuré | Lingon | Pressgurka | Gräddsås
Friterad fisk 95
West Coast dressing | Dillslungade pommes
Pannkakor 65
Serveras med grädde | sylt
Crème brülée 85
1 kula glass 25
P.S För alla barn händer det mycket på Gothia Towers! Ta del av allt spännande här >>
Med reservation för eventuella ändringar, som t.ex. tillgång på specifik råvara, felskrivning eller annan tryckfelsnisse.