Vin- & matbar

Välkommen till Gothia Towers lobby & West Coast

Välkommen till Gothia Towers lobby & West Coast

Vin, ost & charkuterier

Varje dag bjuder på nya smakmöjligheter. Kanske en bit ost är precis vad som behövs till kvällens vin, eller kanske ett rikligare urval av charkuterier och tillbehör lockar. Vi väljer noggrant ut våra leverantörer för att kunna erbjuda dig produkter gjorda med omsorg och passion.
Vårt utbud av ostar ändras kontinuerligt och allt från hårda till mjuka varianter med mer distinkta karaktärer, från både Norden och resten av Europa. Våra kallskurna specialiteter inkluderar lufttorkad skinka från Spanien, Italien och Frankrike samt kryddstark salami, oliver och vår egen hemkokta marmelad.

Och mer ändå

I lobbybaren erbjuds även matigare alternativ som kompletterar vår ost- och charkmeny. Självklart finns vår räkmacka King Size, Tarte flambée och Bookmaker för att nämna en del. Njut av en meny som växlar med säsongerna och kanske en uppfriskande Aperol Spritz medan du väljer.
På menyn finns allt ifrån det lilla snackset till den mättande varmrätten. Och du missar väl inte vår baskiska cheesecake med körsbär och olivolja lagrad på sherryfat? Ett perfekt avslut på en måltid.